Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 9:00 am

發表新文章 回覆主題  [ 30 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 古 仔 剝 衫 唔 益 蘭 子硬 銷 肥 仔 聰 15/1/09 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 古 仔 剝 衫 唔 益 蘭 子硬 銷 肥 仔 聰 15/1/09
蘋果日報
近 日 備 受 分 手 傳 聞 困 擾 的 陳 道 然 ( 蘭 子 ) , 早 前 客 串 賀 歲 電 影 《 家 有 囍 事 2009 》 , 劇 情 交 代 她 向 古 天 樂 飾 演 的 心 理 治 療 師 求 助 , 最 終 鼓 起 勇 氣 向 林 子 聰 示 愛 。 蘭 子 呻 今 趟 跟 古 仔 對 手 戲 太 少 , 又 不 能 跟 他 鴛 鴦 戲 水 , 煞 是 失 望 。

谷 德 昭 執 導 的 賀 歲 片 《 家 有 囍 事 2009 》 , 除 了 有 吳 君 如 、 古 天 樂 和 鄭 中 基孭 飛 外 , 還 邀 請 了 蔡 卓 妍 、 陳 道 然 和 林 子 聰 等 客 串 。 其 實 蘭 子 在 電 影 《 家 有 囍 事 》 中 都 演 過 黃 百 鳴 的 情 婦 , 大 唱 《 金 絲 雀 》 一 曲 , 故 此 今 次 《 家 》 片 拍 第 三 集 都 盡 量 召 集 上 集 演 員 助 陣 。
古 仔 在 片 中 扮 演 心 理 醫 生 , 專 治 女 性 情 傷 , 有 情 聖 封 號 。 有 次 他 接 獲 蘭 子 求 助 , 古 仔 遂 帶 她 到 沙 灘 作 心 理 治 療 , 還 鼓 勵 她 向 獵 物 出 擊 , 正 好 蘭 子 看 中 肥 仔 聰 , 在 一 鼓 作 氣 下 主 動 獻 媚 , 更 替 肉 騰 騰 的 肥 仔 聰 搽 太 陽 油 。 古 仔 見 蘭 子 重 拾 自 信 , 便 功 成 身 退 , 獨 自 享 受 嬉 水 之 樂 , 並 乘 機 大 晒 弗 到 漏 的 身 形 。

蘭 子 曬燶 肌 膚
蘭 子 表 示 今 次 客 串 演 出 , 片 酬 甚 低 , 但 獲 導 演 肥 谷 安 排 她 與 古 仔 有 不 少 對 手 戲 份 , 她 昨 在 電 話 笑 說 : 「 呢 場 戲 就 當 做 bonus , 不 過 我哋 對 手 戲 太 短 , 應 該 安 排 啲 鴛 鴦 戲 水 。依 家 淨 係 得 古 仔 有 得 落 水 , 我 就 要 喺 沙 灘 乾 煎 , 都 真 係 好 dry 吓 , 猛 烈 陽 光 仲 累 到 我 曬 燶 晒 皮 膚 , 搞 到 我冲凉 都 痛 咗 成 個 月 。 」
蘭 子 又 大 讚 古 仔 靚 仔 , 她 說 : 「 平 時 透 過 螢 幕 睇 佢 冇 乜嘢 , 但 真 人 面 對 面 , 真 係 好 令 人 震 撼 , 好 彩 我 呢 行 見 過 好 多 靚 仔 , 定 力 夠 。 」 談 到 替 肥 仔 聰 搽 油 一 幕 , 她 笑 說 : 「個 日 太 熱 太 曬 , 如 果 換 轉 呢 幾 日 咁 凍 去 拍 , 我 實 攬 住 佢 唔 放 。 」

圖檔
古 仔 在 沙 灘 的 一 場 濕 水 戲 , 赤 膊 上 陣 , 大 晒 健 碩 身 形 。
圖檔
蘭 子 在 片 中 依 偎 在 古 仔 肩 膊 , 令 她 甚 感 興 奮 。
圖檔
蘭 子 在 古 仔 推 動 下 向 肥 仔 聰 示 愛 , 兩 人 在 沙 灘 來 個 擁 抱 。

週四 1月 15, 2009 6:36 am
個人資料
頭像

引用回覆
期待快上映去看
:lol:

週四 1月 15, 2009 6:37 am
個人資料

引用回覆
DV太過份啦)))))))))))
咁樣引誘我哋~~~~ :x

週四 1月 15, 2009 9:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈!22號就要上映啦~好期待!! :wink:

週四 1月 15, 2009 10:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
o..................................

週四 1月 15, 2009 1:17 pm
個人資料
頭像

引用回覆

oh 你哋沒暈呀
哈哈哈
:wink:

努力作戰

週四 1月 15, 2009 1:31 pm
個人資料
頭像

引用回覆
river 寫:

oh 你哋沒暈呀
哈哈哈

hahaa~我睇完.......囧.....的樣子!!!!!!!!!!!!!!

週四 1月 15, 2009 2:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
嘩...張相咁鬼大張o既..一開出黎睇...嚇一嚇
想殺死人咩hahahaha

圖檔圖檔

週四 1月 15, 2009 3:34 pm
個人資料
頭像

引用回覆

haha ~~需不需要call白車! :lol: :lol: :lol:

圖檔

週四 1月 15, 2009 7:38 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週四 1月 15, 2009 8:14 pm
個人資料
頭像

引用回覆

咁你要多看他幾次哦(電影) :wink:

週四 1月 15, 2009 10:27 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈!22號就要上映啦~好期待!! :wink:

我要遲一天才看到

週四 1月 15, 2009 10:29 pm
個人資料
頭像

引用回覆
river 寫:

oh 你哋沒暈呀
哈哈哈

你一定暈眩啦

週四 1月 15, 2009 10:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆

要大大幅才夠吸引力 :lol:

週四 1月 15, 2009 10:32 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:

haha ~~需不需要call白車! :lol: :lol: :lol:

咁你呢要我幫手嗎哈哈哈

週四 1月 15, 2009 10:33 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 30 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載