Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 2:37 am

發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 各位!我將會離開香港9天呀! 
發表人 內容
頭像

引用回覆
小琳, 玩得開心d啦!!

依探長Mamei你不是去接機嗎

週五 2月 01, 2008 11:43 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: 各位!我將會離開香港9天呀!
小琳 寫:
今次我終於可以好好休息呀!!!!!!!!!!
新年放大假!!!!!!!!

出來工作~10年未試過一次過9天不在香港啦!!!
今晚離開香港啦!!!
去一個冇人識我的地方!!

去開始新的生活!!
去識新朋友~ 9日咁多啦!!!hahahaaa~~~

我會買手信回來呀!!!!!!!!!!!!!!!
bye bye 囉!!!!!!!!!!!!!

保重啊...小琳 :D

回來記得找我啊 :D 哈哈...

週六 2月 02, 2008 12:19 am
個人資料

引用回覆
玲玲洛洛 寫:

接了啊!
:lol:
不過, 有負你所托。
我見到你師父我就暈了, 要問的忘了,
要講的也忘了。 抱歉!! :P

週六 2月 02, 2008 1:02 am
個人資料
頭像

引用回覆

-----------------------------

http://tw.myblog.yahoo.com/jw!DEDsn5OBEQWZns14Q7ecum8-

週六 2月 02, 2008 1:22 am
個人資料
頭像

引用回覆
Ah Lo的女朋友仔 寫:
玲玲洛洛 寫:

接了啊!
:lol:
不過, 有負你所托。
我見到你師父我就暈了, 要問的忘了,
要講的也忘了。 抱歉!! :P

沒所謂呢, 我都只是講笑咋hahaha

週六 2月 02, 2008 1:56 am
個人資料
頭像

引用回覆
依然古我 寫:
小琳 寫:
gucci 手繩一張!!!!!!!!yeah!!!!!!!!!!!!!!!
勁過dv~~hahahaa~~~~~~~

我要呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

好~~好~~~

我也要記得呀
小琳 :lol:

週日 2月 03, 2008 10:41 pm
個人資料
頭像

引用回覆
gucci 手繩一張!!!!!!!!yeah!!!!!!!!!!!!!!!

咁正!!妳其實係咪偷偷地中左六合彩呀哈哈﹗﹗﹗
手信唔重要~最重要係玩得開心D啦~~

週一 2月 04, 2008 1:54 am
個人資料

引用回覆
小琳 寫:

今晚離開香港啦!!!

去開始新的生活!!

小琳要去哪裡啊

貓姐才剛回來

新年快樂喔

週一 2月 04, 2008 2:05 am
個人資料
頭像

引用回覆
小琳 寫:
依然古我 寫:
小琳 寫:

我要呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

好~~好~~~

我也要記得呀
小琳 :lol:

小琳回來了哈,玩的愉快啦 :lol: 品嘗了什麽美食呀 :lol: :lol:

週一 2月 11, 2008 4:29 pm
個人資料

引用回覆
小琳 寫:

今晚離開香港啦!!!

去開始新的生活!!

哇~~有得去旅行呀。。好羨慕呀!!要玩得開心D呀!!

週三 2月 13, 2008 11:15 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載