Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 5:57 am

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 昨晚做左件開心事 
發表人 內容
頭像

引用回覆

Tiramisu,好羨慕你們哦,可以這麼多人一起去吃飯,
還全都是古迷^^

週五 12月 21, 2007 5:03 pm
個人資料

引用回覆
文章 我来啦!
我在香港常常都要问路,每个被我问到的香港人都非常热情礼貌,香港市民的文明素质好高!如果人家问我路当然也要尽力帮助啦!

好多谢大家那天陪我,嘿嘿,有你们在香港我乜都唔怕~~~

一下我又过去啦~~~先同大家讲声圣诞快乐!

週六 12月 22, 2007 9:53 am
個人資料

引用回覆
昨天一眨眼就不見了你們啦
原來拋低我去了吃飯
只剩我和grace去行街街 :roll:

西西MAYMAY,SORRY哈,我以为你食唔得野,加之我接触过古毒源之后就乜都蒙晒,想住吃就拉拉声顾住去吃~~我一阵又再过去,你得唔得闲呢?

週六 12月 22, 2007 9:57 am
個人資料

引用回覆
Tiramisu 寫:
may 寫:
原來拋低我去了吃飯

你個傻豬may may, 不是喇!
是我地收工後,因為知道飛飛還未離開香港,
又擔心她無聊,所以和她食過晚飯囉! :wink:

話時話..佢返左去未.到依家都未蒲頭..好擔心阿 :cry:

飛飛((((((((((((((((((看到請回一下唷..報平安阿大佬:cry:

55唔好意思,我同表妹行街行到颠晒,唔行果时她又要炒股分分钟要霸住个电脑,我都上来唔到,害你们担心~~平安平安,放心啦!

週六 12月 22, 2007 10:00 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
Tiramisu 寫:
may 寫:
原來拋低我去了吃飯

你個傻豬may may, 不是喇!
是我地收工後,因為知道飛飛還未離開香港,
又擔心她無聊,所以和她食過晚飯囉! :wink:

話時話..佢返左去未.到依家都未蒲頭..好擔心阿 :cry:

飛飛((((((((((((((((((看到請回一下唷..報平安阿大佬:cry:

55唔好意思,我同表妹行街行到颠晒,唔行果时她又要炒股分分钟要霸住个电脑,我都上来唔到,害你们担心~~平安平安,放心啦!

呼~~嚇死人咩..哈哈 :twisted:
原來你去左shopping丫..買了什麼好東東阿 :roll:
ok啦..落到黎得閒就打俾我地啦 :D

週六 12月 22, 2007 10:08 am
個人資料

引用回覆
哇大丰收啊,买到几件好靓又平的皮衣!打三折啊!真是好想帮你们买~~~个牌子古仔以前都行过SHOW的,我唔会写英文POSE唔到上来~~

週六 12月 22, 2007 10:18 am
個人資料
頭像

引用回覆

週六 12月 22, 2007 10:47 am
個人資料

引用回覆
文章 Re: 我来啦!
綵霞飛 寫:
我在香港常常都要问路,每个被我问到的香港人都非常热情礼貌,香港市民的文明素质好高!如果人家问我路当然也要尽力帮助啦!

好多谢大家那天陪我,嘿嘿,有你们在香港我乜都唔怕~~~

一下我又过去啦~~~先同大家讲声圣诞快乐!

你又去了香港啊!
我发现,你今年去香港追古以后,比以前的HC程度严重了数百倍啦,哈哈! :D :D

週六 12月 22, 2007 11:44 am
個人資料
頭像

引用回覆
我在大理的苍山上碰见过一个老外问路的,还好是英文,哈哈

週六 12月 22, 2007 12:27 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載