Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:42 am

發表新文章 回覆主題  [ 134 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 9  下一頁
 咪訓呀! 
發表人 內容
引用回覆
如果下次距趁你訓覺果時又用同樣嘅招數對你,就慘啦。。。。
所以,你要記得,下次訓覺果時,穩個少D人嘅地方偷偷地訓。。。 :lol:

週五 12月 15, 2006 10:24 am
引用回覆
實在太可愛啦,放點東西掉下去了還要再搞一下,小心人家出擊哦!呵呵!!

週五 12月 15, 2006 3:37 pm
引用回覆
文章 抓坏蛋抓坏蛋!
绝倒!

週五 12月 15, 2006 4:53 pm
引用回覆
难得发个靓梦居然都比你破坏晒??

哈哈,系我就一醒过来就咬你咖啦~~~~~

週五 12月 15, 2006 5:32 pm
引用回覆
文章 坏坏的可爱
古小孩你还真是长不大啊,打扰别人的美梦,不过醒来看到你就更美啦

週五 12月 15, 2006 7:42 pm
引用回覆
文章 路人甲····
路人甲 寫:
唉~~~昌哥真係慘!!! >___<
抱病開工已經慘,病人要坐街小休就更慘,小睡一番都要俾你整蠱仲要拍埋就真係慘慘慘!!! :shock:

很想知道這位路人甲到底是誰啊 ?????

週五 12月 15, 2006 8:30 pm
引用回覆
昌哥係古仔既專屬私人司機,日日車古仔周圍去的司機叔叔....

週五 12月 15, 2006 9:07 pm
引用回覆
文章 猜猜
“路人甲”是古仔吗,就算不是也是个高人

週五 12月 15, 2006 9:23 pm
引用回覆
古小孩,你好俏皮!但俏皮得来又几得意

週六 12月 16, 2006 12:07 am
引用回覆
今日見到昌哥,看到他生病真好擔心呀!!!!!!!!!
因為....昌哥一定渣車小心d呀!!!!!!!!!!
睇住你老闆呀!!!!!!!
佢有咩事.......! 我地唔放過你呀!!!!!!!
呵呵呵呵~~~

古你又係呀!~!!!!
明知昌哥生病你應該放佢假啦!!!!!!!

-__________-"""

你還有康哥嘛~~~
如果連康哥都唔得閑.......
咁我低淋d~~~我做司機啦~~
我有6年車牌呀!!!!!!
哈哈哈哈~~~
不過囉佐咁耐...........
我都是渣過一次咁多啦!!!!!!!
但放心.........!!!
.我有渣車天份!!!!!!
我好勁呀~~每次上一次堂,老師都同我講.......................!
平時係唔係成日渣大擔車!!!!呵呵呵呵!!!
我當然冇啦!!!!
所以我天份米好勁囉!!!!!!
我一次part 呀!!!!
而且仲係考跑馬地!!!
呵呵呵呵~~~
個個都睇死我起碼考4次!!!!!!!
而且我仲係上了10堂跑馬地呀!!!!!!
即是只係上了10小時!!!

所以找我渣車完成放心呀!!!!!!!

:P :P :P :P :P

講笑渣~~
上來吹吹水!!!!
做司機就真的講笑!!
但車牌是真呀~~~ :D :D :D

週六 12月 16, 2006 12:15 am
引用回覆
古小孩,被逮住了吧,哈哈!你还真会捣蛋勒,人家睡觉你拿东西整别人.哈哈!轻手轻脚的也太可爱了吧!猜你肯定经常这样捣蛋!!!哈哈哈!!! :shock:

週六 12月 16, 2006 3:06 am
引用回覆
文章 hahahaha
古仔你笑死我了!你真是很淘气的小孩阿!
呵呵你的每一段视频都是不讲话的~
真是有趣

週六 12月 16, 2006 11:50 am
引用回覆
夜猫子,自己不睡还不让人家睡啊!!!你玩性大发.

週六 12月 16, 2006 1:25 pm
引用回覆
你把他嘅口罩拿下來就更好玩喇.Haha.........

週六 12月 23, 2006 11:39 pm
引用回覆
Oh my gosh!!! 這也可以﹖ hahahaha!

對不住昌哥﹐我笑的原因﹐是因為估不到他會有那麼大膽。。。人家睡時﹐畢竟會更加被外來物嚇了一跳﹐有時還會生氣。。。可能古大哥不是第一次整蠱你了對嗎﹖ 他可能摸了你的底﹐了解你反應一向不太激烈。。。

太大膽了 ﹐大哥 :wink: !!!

週日 12月 24, 2006 12:08 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 134 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 9  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載