Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:15 am

發表新文章 回覆主題  [ 167 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 12  下一頁
 亞lo傻呼呼日記 Vol.2 
發表人 內容
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
睇到啦..母也塊樹葉...係咁兜..係咁兜..兜下你..兜下你
得啦.ok..你把聲想點阿大佬..哈哈哈哈哈哈哈
笑死人啦

配音好搞笑!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!!!!!!!

低八度ge配音值情攪笑啦~ 唔通阿Lo 汪...汪...汪...係低key版?

週六 3月 15, 2008 2:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
睇到啦..母也塊樹葉...係咁兜..係咁兜..兜下你..兜下你
笑死人啦

配音好搞笑!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!!!!!!!

聽佐佢配音
呢回我叫救命呀~~~
:wink:

笑死我!!!!!!哈哈!!!!!!!!

週六 3月 15, 2008 2:05 am
個人資料
頭像

引用回覆
好有趣啊,DV的配音真是絕了!!!!!!!!!!!!

阿LO喊:救命啊!!!!!!!!!!!!!!還要搭的士!!!!!!!!!!!!!!!
笑死~~~~

還要謝謝古媽媽的傾情奉獻啊!!!!!!!!!!!!!!!

多看幾遍~~~~

週六 3月 15, 2008 2:09 am
個人資料
頭像

引用回覆

阿LO喊:救命啊!!!!!!!!!!!!!!還要搭的士!!!!!!!!!!!!!!!
笑死~~~~

多看幾遍~~~~

哈哈
又真的好搞笑
看了幾回都不期然在笑

努力作戰

週六 3月 15, 2008 2:13 am
個人資料
頭像

引用回覆
依然古我 寫:

笑死~~~~

多看幾遍~~~~

哈哈
又真的好搞笑
看了幾回都不期然在笑

係阿..睇左幾次都好攪笑

週六 3月 15, 2008 2:16 am
個人資料
頭像

引用回覆
你真不乖啊
便便還跑來跑去的
害的古媽圍著你到處轉不停啊

週六 3月 15, 2008 2:18 am
個人資料
頭像

引用回覆
好搞笑
剛才講笑同你玩
不要嬲呀
錫番
:lol:

週六 3月 15, 2008 2:22 am
個人資料
頭像

引用回覆
GRACE KU 寫:
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
笑死人啦

聽佐佢配音
呢回我叫救命呀~~~

笑死我!!!!!!哈哈!!!!!!!!

hahaha~我一路睇~一路說~~~
白痴仔呀~~~~
hahahha~~
痴線呀!!!!!!!!!!!
i救命呀!!!!!!!!!笑死我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

週六 3月 15, 2008 2:29 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
笑死人啦

終於知佢尋晚成晚嗌救命係點解了..原來係咁.哈哈

終於真相大白
:wink: :wink: :wink:

係呀!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
hahaha~~

週六 3月 15, 2008 2:31 am
個人資料
頭像

引用回覆

哈哈哈!謝謝 DV ! :P

阿 Lo 啊!你好好笑! :lol:

便便還要看風水,圖檔

下次要快點大大啦!

不要錯過最佳"黃金時機"啊!

啊還有!你~~~

尿尿看地上真的有撿到錢過嗎?圖檔

週六 3月 15, 2008 2:41 am
個人資料
頭像

引用回覆
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
笑死人啦

終於真相大白

係呀!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
hahaha~~

我也要叫了
!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
DV

週六 3月 15, 2008 2:45 am
個人資料
頭像

引用回覆
小琳 寫:
GRACE KU 寫:
咩樹 寫:
Tiramisu 寫:
咩樹 寫:
笑死人啦

終於真相大白

hahaha~~

我也要叫了
DV

再聽d配音落去..呢排見到佢..都係叫救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
!!!!!!!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
hahahahaha

週六 3月 15, 2008 7:05 am
個人資料

引用回覆
哈哈哈! 如果阿LO會講說話, 他一定告你侵犯私隱權. 任由廣大市民看我大小二便的樣子呀! :lol:
最好笑是古媽, 拿塊樹葉來墊著, 分分鐘整到一手都係呀!! 那就LOUD咁GAU啦! 古媽重好似好機警的樣子, 隨手執片樹葉呢!!! 笑死我啦! 真的沒有講錯, 我看的時候, 口裡含著一粒梅, 差點"芹"死我, 瀆得我狂咳呢!!!

DV, 這兩個阿LO短片真的很好笑, 而對你的認識, 又加多一點, 距離又近了一點呢!!! THANKS!!!!

週六 3月 15, 2008 7:31 am
個人資料

引用回覆
文章 支持.....
今天的啊LO真是太好笑了,,拉巴巴要怎么麻烦,,还走丢了...DV你更是离谱怎么可以让啊LO自己打的呢..啊LO 没钱钱付打的费啊.... :D :D :D

週六 3月 15, 2008 7:40 am
個人資料
引用回覆
也看到古妈啦
哈哈

週六 3月 15, 2008 7:41 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 167 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載