Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 8:58 pm

發表新文章 回覆主題  [ 274 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678910 ... 19  下一頁
 我們會長阿輝生日,大家快來祝賀! 
發表人 內容
頭像

引用回覆
HAPPY BIRTHDAY!
原來你跟美國同一天生日啊! :P
感謝你對這邊的付出,
為我們建立一個美好的家!
辛苦你了!
DV~親他ㄧ下!

週一 7月 02, 2007 12:10 pm
個人資料

引用回覆
Luke Skywalker 寫:
小玥 寫:
我和辉一样.巨蟹的..
难怪我也那么喜欢辉
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈 :lol: :lol: :lol: :lol:

小月你这个花心大萝卜~~~

哈哈哈哈哈哈 :lol: :lol: :lol: :lol:
被你发现了哦 :roll:

週一 7月 02, 2007 12:23 pm
個人資料

引用回覆
文章 Re: from T仔
tom 寫:
Big Wok!! can't be private and secret!

Every year, I got many US people to celebrate the day forth of July,
This year..... add our team and you all

Thank you for DV and all Koo's fans.

Re : DV you make me surprise.

:cry: :cry: :cry: :cry:
啊呀...我的错我的错~~!!

哈哈哈哈哈哈..早知道要叫DV低调点了
辉呀,DV有没有把我的话转达给你呀.
哇哈哈哈哈哈哈哈 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

週一 7月 02, 2007 12:25 pm
個人資料

引用回覆
考试加油!!
YE~!!!
肯定无问题的~!!!!!!

我也该好好复习去了!!!

:lol:

週一 7月 02, 2007 12:27 pm
個人資料
頭像

引用回覆
HAPPY BIRTHDAY TO TOM!!!

祝你和DV的友情地久天長~~~

:P :P :P

週一 7月 02, 2007 12:41 pm
個人資料
頭像

引用回覆

圖檔

週一 7月 02, 2007 12:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
Happy Birthday :D

週一 7月 02, 2007 12:50 pm
個人資料
頭像

引用回覆
在这里祝福你生日快乐!!!!
:oops: :oops: 没有礼物送给你啦~~~~~~~~~~
谢谢阿辉跟古仔一起建立了这个平台 在管理FANSCLUB上你也付出了很多很多!
忠心地一句:多谢你!
千千万万个:多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢多谢 :o
我们8月见哦!!

週一 7月 02, 2007 12:59 pm
個人資料
頭像

引用回覆
HAPPY BIRTHDAY TO TOM!!!

祝你和DV的友情地久天長~~~

:P :P :P

圖檔

週一 7月 02, 2007 1:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
日 日都開開心心.
天天都快快樂樂.

週一 7月 02, 2007 1:59 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: from T仔
Snow Darcy 寫:
tom 寫:
Big Wok!! can't be private and secret!

Every year, I got many US people to celebrate the day forth of July,
This year..... add our team and you all

Thank you for DV and all Koo's fans.

Re : DV you make me surprise.

Hi Tom, thanks for adding us to that circle, too.
We're happy to know about it; just want to wish you a happy one and lots of presents, maybe 紅包 from our sponsor, you know who I'm talking about? :lol:

Beats me, what's 'Big Wok', anybody? :?

"BIG WOK" means "Oh Oh" - It is an expression of utter surprise but in a happy sense here..!! haha.. which is why dear Tom said it is NO longer a secret that his birthday is around the corner !!

I believed you told me you speak Mandarin - hmm.. Mandarin should be "Chow Kau".. (Oh dear or Oh Oh).. hahaha.. hope this answers your question, Snowy !!

週一 7月 02, 2007 2:57 pm
個人資料

引用回覆
happy birthday !

週一 7月 02, 2007 3:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
阿辉,生日快乐,天天快乐.最重要的别忘记向DV要分大礼

週一 7月 02, 2007 5:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 HAPPY BIRTHDAY
生日快乐啦!!大家一起为他唱生日歌吧,那场面一定很令人感动的

週一 7月 02, 2007 5:55 pm
個人資料
頭像

引用回覆
我同阿辉一个月的呦~凑个热闹,这个月30号也是我20岁生日哈

週一 7月 02, 2007 6:02 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 274 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678910 ... 19  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載