Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:36 pm

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
 古仔,睇你今日UA活動好緊張喎!!! 
發表人 內容
引用回覆
文章 古仔,睇你今日UA活動好緊張喎!!!
古仔:
點呀你~!!!!囉獎有咩感受呀!!!!!!!!!

在停車場有沒有赫親呀!!!!!!!
今日見到咁多生面孔,
講你知,佢地好多都唔係路人甲乙丙來呀!!!!
佢地真係參加活動來支持你呀!!!
你感唔感動呀!!!!!!!!!!!!哈哈哈哈!!!!!
:D :D :D :D
勁開心呀~~~~~~~~!!!!!!
可惜,你又要急住走啦!!!!!!!
都講唔到咩野!!!!!!!!!!

我就慘了~~你知不知今日我企佐起邊呀!!!!!!!
我企佐起台下"啦巴"的位置~所以已經聽野好大聲!!!
而現在~我比台上的其中一個搞到我腦震盪~~~~~~!!!!!!!
頭暈暈~~!!不是一次, 而是二次~~~原因是........!
冇班法....可能佢地做得少MC啦,
今日唔知邊個張個咪,接近個"啦巴"
咁你都想到.......會發生咩啦!!!!!!
對~就是"尖"叫聲...........
第一次已經赫死我~~~!!!!!!
好彩當時離開了一點~~都是赫親!!!!
但第二次,我好唔好彩~~~
當時我做緊唔知咩野,應該找緊野 ~~~~
我佑邊耳好接近~突然~~~"尖"~~~
那一刻我直頭差不多立即頸暈暈,!!!!!!!耳鳴............!
救命呀!!!!!!!!!

現在回家,勁頭上的神經痛.......!!!!!!!!!!

........>_<...........
現在,在加上這幾星期,日日都睡不到~5~6小時!!!!
有時得3~4小時,..........
O...............我已經唔係人來啦!!!!!

古仔唔好,好似我咁訓咁小,唔係會好....咩呀!!!!

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔[/img]

週二 12月 19, 2006 1:52 am
引用回覆
写的东西
我 看得迷迷糊糊的

以后有时间的话 要老师教我们粤语的啦

週二 12月 19, 2006 2:00 am
引用回覆
果然好多人啊,直接只车里面拍起照片了.看了2次,哈哈,终于看懂了

週二 12月 19, 2006 2:04 am
引用回覆
古仔“誌在必得”啊~
大紅的衣服一定是為得獎而穿吧?? :twisted: :twisted: :P
開玩笑啦~~
小琳,謝謝妳的PHOTO~
不過有沒有多點呢?

週二 12月 19, 2006 2:05 am
引用回覆
文章 恭喜小朋友拿奖咯!!!
恭喜恭喜!!!古仔拿到最佳男主角!!!心情怎么样啊?
谢谢小琳这么晚了发新出炉的靓照给大家分享!!!你们真幸福啊!!!不过下次注意安全哈!!![/b]

週二 12月 19, 2006 2:07 am
引用回覆
我寫得太廣東話了..........
因小女子,讀書不成,
文法不好~所以會不識寫字!
用了很多同音字來寫!!!!!!!!!!
:P :P 可能好多人都不明!!!!!!!
不過不緊要啦!!!呵呵呵呵!!!!

相片我只拍了幾張~~
因為我們是企在台後面,
古背暮我們~
所以拍不到相~~~~

再加上.............!
要吶喊~~~~!吹bb..............
之前給"尖" 叫聲,搞到頸暈...........!
同再加上............睡眠不足...........!
減肥........沒體力.! 等等等等!!!!!!

現在我只得半條人命了.........!
不過有空我都找一些!以前獨家的video~同相片給大家看!!!
但千其唔好比佢睇到.....唔係佢會丙我..呵呵呵呵!!!!!!!!

週二 12月 19, 2006 3:04 am
引用回覆
唔好意思呀~~
因小女子,讀書不成,

相片我只拍了幾張~~
因為我們是企在台後面,
古背暮我們~
所以拍不到相~~~~

同再加上............睡眠不足...........!

不過有空我都找一些!以前獨家的video~同相片給大家看!!!
但千其唔好比佢睇到.....唔係佢會丙我..呵呵呵呵!!!!!!!!

嘿嘿 没关系拉
最后还是要谢谢 小琳姐姐啊
带来这么好看的东西给我们LOOK!!

週二 12月 19, 2006 3:05 am
引用回覆
唔好意思呀~~
因小女子,讀書不成,

相片我只拍了幾張~~
因為我們是企在台後面,
古背暮我們~
所以拍不到相~~~~

沒關繫啦,已經有炤片看暸就好感激伱啦~嘿嘿~

週二 12月 19, 2006 3:07 am
引用回覆
琳,能看到照片已经很开心了!!! :)

週二 12月 19, 2006 3:22 am
引用回覆
瓦???我喜欢的金毛的发型阿~~~~
帅帅帅~
来上海千万不要改变造型阿!~~
我喜欢死了

週二 12月 19, 2006 9:35 am
引用回覆
ah小琳,其實在中文字的文法來說,
當中並泛沒有b呀,d呀等等,
中文字的文法不好,英文字母你識呀!

週二 12月 19, 2006 9:45 am
引用回覆
古仔又来了呀 8) :evil:

週二 12月 19, 2006 9:46 am
引用回覆
哈哈,终于坐了一回滚烫的沙发 :twisted:

週二 12月 19, 2006 9:47 am
引用回覆
加我们qq群吧?13582253

週二 12月 19, 2006 9:48 am
引用回覆
哈哈哈。古仔又来啦~!
加我们qq群吧?13582253

不HD :evil: ,那你也要教古仔怎么用嘛 8)

週二 12月 19, 2006 9:51 am
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載