Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:16 pm

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 娛樂新聞viedo為新戲地獄式減肥,古天樂感覺辛苦11/01/09 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 娛樂新聞viedo為新戲地獄式減肥,古天樂感覺辛苦11/01/09
為新戲地獄式減肥
古天樂感覺辛苦
為兩餐沒辦法啦
[url]<embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i200.photobucket.com/player.swf?file=http://vid200.photobucket.com/albums/aa218/koo1_2007/P1030883.flv">[/url]

努力作戰

週日 1月 11, 2009 11:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
唔緊要快D拍完過年嗰陣就食食食喇 "大佬頂住呀! 你有DV Power護體架! 加油呀撐你!"

圖檔

週一 1月 12, 2009 12:01 am
個人資料
頭像

引用回覆
我頂頂頂你阿..企問HEHE~~~
老大都係為兩餐O者.歌都有得唱啦
" 為兩餐乜都肯制阿....前世" HAHAHAHAHA
老大.我們給你POWER:D

圖檔圖檔

週一 1月 12, 2009 12:04 pm
個人資料

引用回覆
DV 只允許吃兩餐一天還是什麽?急死我了,怎么這么快就開始減肥勒!就納悶勒,幹嘛不先拍瘦的,。

DV 你開始減肥勒是吧!ok!!我決定勒,等週日見結果!!我 5555 決定了,。

DV 我們給你Power,希望這么快的增肥又這么快的減肥能夠給DV的身體帶來最低的傷害!

DV是說 禁食 減肥麼?

如果妳想讓自己有機會,那就勇敢的去做。

週一 1月 12, 2009 11:08 pm
個人資料

引用回覆
我 555 一連串全是問題!!腦袋里裝的都是問號!!

週一 1月 12, 2009 11:10 pm
個人資料

引用回覆

週一 1月 12, 2009 11:56 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週二 1月 13, 2009 12:07 am
個人資料
頭像

引用回覆
DV POWER, 頂住先~ 8)

週二 1月 13, 2009 12:14 am
個人資料
頭像

引用回覆
DV POWER, 頂住先~ 8)

hahaha係呀頂完再頂繼續頂! 頂到過年前拍完晒就唔駛頂hahaha,到時就食食食喇hehe

圖檔

週二 1月 13, 2009 12:31 am
個人資料
頭像

引用回覆
建議DV搵美容修身嗰類公司幫手 :wink: ,起碼由營養師安排均衡、低脂餐單,再加上做機﹝用儀器﹞幫手推脂減肥等﹝趁做機時又可瞓多一粒鐘﹞ 8) ,總好過而家好似像參加饑饉30一樣咁捱餓 :| ﹝DV好似要捱餓2星期喎!因為你話希望過年前拍完此片喎 :roll: !﹞

加上DV最近拍嘅片都有動作打鬥﹝家有囍事除外﹞、再加上低溫下通宵拍攝﹝20號大寒未到﹞、減少進食 :arrow: 身體吸收熱量不足,但又要應付繁重工作及嚴寒 :arrow: 真喺令人有點擔心 :(

我真係好驚 :cry: 春茗時見到嗰個DV嘅身形喺當年出道時嘅『Dancing Boy』咁 :?

另外建議,屋企大掃除DV及DV媽不用太辛苦 :mrgreen: ,可嘗試請再培訓中心或社區中心等已受訓的家務助理﹝鐘點﹞幫手,一來幫助該批中年失業女士有工作做﹝須然收入有限,但總好過手停口停啦 :roll: ﹞,二來DV及DV媽可以不用太操勞!

希望DV睇到唔會怪我長篇大論啦 :wink:

週二 1月 13, 2009 2:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
呃~~这样对DV身体不好滴啊~~

週二 1月 13, 2009 9:30 am
個人資料
頭像

引用回覆
肚子餓了可以吃蘋果補充體力 :wink:

週二 1月 13, 2009 10:01 am
個人資料

引用回覆
文章 加油!保重!爱你!
DV,我5知道讲咩好了,不过见你好无奈既样,我都好无奈啊.其实减肥,好似5系只有5吃东西呢个方法挂.....总之,撑你啊 :P

週二 1月 13, 2009 3:31 pm
個人資料
頭像

引用回覆
天呀!!!!!!!!!不吃東西!!!!!!!!!!!!!!我唔得呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

週二 1月 13, 2009 5:20 pm
個人資料

引用回覆
本來堅持到中午,就是從看DV的博客話說凌晨開始步進式,到了中午12點,餓得就不行了,話說我就沒吃早餐,無奈點了飯回來吃完,準備今天晚上不吃了,但是我現在就餓勒!!

DV 怎么堅持啊!!真!

週二 1月 13, 2009 7:45 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載