Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 9:15 am

發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
 最新 DV 短片預告 
發表人 內容
頭像

引用回覆
~~~ :D

週二 2月 26, 2008 12:46 am
個人資料
頭像

引用回覆
熱切期待DV你精心製作ge短片. 哈哈哈!

週四 3月 06, 2008 10:52 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 最新 DV 短片預告
Purple 寫:
kootinlok 寫:
暫別了各位古迷一段時間的 DV特製短片,即將公映!
至於內容會是什麼?哈!敬請各位密切留意!
相信不會令大家失望呢!
請大家多多支持!DV Power!

嘩嘩! 好期待呀!!
唔知最新的"DV特製短片"於那裡拍攝呢?
會唔會係機場呢?
又有冇 Ah LO 的出現呀? DV

嘩!
真係有 Ah LO 的出現!!!
Ah LO, 咁幾時會有"完整的版本"睇 呢? 汪!

週五 3月 07, 2008 11:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Ah LO 傻呼呼日記 Vol.1
Purple 寫:
Purple 寫:
相信不會令大家失望呢!

嘩嘩! 好期待呀!!
會唔會係機場呢?

嘩!

好滿足地看完DV 特製短片的
"Ah LO 傻呼呼日記" Vol.1,
拍攝於農曆新年期間,
DV配音配得好傳神呀,
我一路睇一路笑,
真係睇得好開心!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

DV,早晨呀!

Ah LO
原來"阿SAM" 不在家,
你下次再找牠吧!
我都好鍾意吃蝦餃和燒賣架,
下次再傾,我去開工喇!汪汪!!!

最後由 Purple 於 週日 3月 23, 2008 6:12 am 編輯,總共編輯了 2 次。

週六 3月 08, 2008 5:50 am
個人資料
頭像

引用回覆
支持DV!期待中!DVPower!

週四 3月 20, 2008 9:55 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 最新 DV 短片預告
相信不會令大家失望呢!
支持支持,就是在期待内容是什么那哈

週五 3月 21, 2008 1:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: Ah LO 傻呼呼日記 Vol.1
Purple 寫:
Purple 寫:
Purple 寫:
相信不會令大家失望呢!

嘩嘩! 好期待呀!!
會唔會係機場呢?

嘩!

好滿足地看完DV 特製短片的
"Ah LO 傻呼呼日記" Vol.1,
拍攝於農曆新年期間,
DV配音配得好傳神呀,
我一路睇一路笑,
真係睇得好開心!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

DV,早晨呀!

Ah LO
原來"阿SAM" 不在家,
你下次再找牠吧!
我都好鍾意吃蝦餃和燒賣架,
下次再傾,我去開工喇!汪汪!!!

Ah LO , 汪汪!!

昨日真係" 大電視",
我屋企突然冇水呀,
原來屋企附近爆水管,
連電視的新聞都有報導! :shock: :shock:

我去開工喇!Bye !

週日 3月 23, 2008 6:14 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Ah LO 傻呼呼日記 Vol.1
Ah LO 呀,
今日坐在我隔離的同事手提電話突然響起來,
先至知道有 "Dog Bark" 的 ring tone,
the sound is really like a dog (汪汪),
令我即刻想起"懶惰 LO", 哈哈, it's funny!!

唔唔.......唔知幾時會有得睇
"Ah LO 傻呼呼日記 Vol.4" 呢?
汪汪!!

週五 4月 04, 2008 12:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 最新 DV 短片預告
相信不會令大家失望呢!
加油加油哈

週五 4月 04, 2008 2:22 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: Ah LO 傻呼呼日記 Vol.1
Purple 寫:
Ah LO 呀,
the sound is really like a dog (汪汪),
令我即刻想起"懶惰 LO", 哈哈, it's funny!!

汪汪!!

Dog Bark 的 ring tone 婆婆的同事也有, 是她心愛的金毛狗狗叫聲, 其實婆婆也想要ah lo的ring tone, 最好有埋牠可愛的樣貌, 好想把ah lo的傻呼呼日記放到手機內, 可以時時想起就看到
:oops: :oops:

圖檔

週五 4月 04, 2008 11:45 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Ah LO 的 ring tone
蹟崎氏 寫:
Purple 寫:
Ah LO 呀,

汪汪!!

Dog Bark 的 ring tone 婆婆的同事也有, 是她心愛的金毛狗狗叫聲, 其實婆婆也想要ah lo的ring tone, 最好有埋牠可愛的樣貌, 好想把ah lo的傻呼呼日記放到手機內, 可以時時想起就看到

My colleague showed me "Dog Bark" ring tone from his "iPhone".

婆婆, 我都想要Ah LO的 ring tone,
我要我要我要 (汪汪汪汪汪汪)!!!

週六 4月 05, 2008 12:00 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: Ah LO 的 ring tone
Purple 寫:
蹟崎氏 寫:
Purple 寫:
Ah LO 呀,

汪汪!!

My colleague showed me "Dog Bark" ring tone from his "iPhone".

婆婆, 我都想要Ah LO的 ring tone,
我要我要我要 (汪汪汪汪汪汪)!!!

我~~~我要~~~我要您愛.........ah lo的叫聲[我要=汪汪] :lol: :lol: :lol:

圖檔

週日 4月 06, 2008 12:02 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: Ah LO 的 ring tone
蹟崎氏 寫:

我~~~我要~~~我要您愛.........ah lo的叫聲[我要=汪汪] :lol: :lol: :lol:

原來婆婆係咁好"唱口", 哈哈!! :lol:

週一 4月 07, 2008 12:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
C.藍色 (I like)
知性型情人
你希望有個知性的對象,特別容易被那種博學多聞,或是甚麼問題都難不倒的異性所吸引,即使對方外表很冷漠,你也會不顧一切的愛上對方。

:lol: :lol: 不顧一切的愛 :lol: :lol: 婆婆不是傻瓜 8)

讓我決定我的快樂
那須得你的允許 我都會愛下去

互相祝福心軟之際或者准我吻下去
我痛恨成熟到 不要你望著我流淚

週一 4月 07, 2008 11:34 pm
個人資料
頭像

引用回覆
vickylouislele 寫:
:lol: 得非達
:lol: 得非达什么时候公映哦

無知呀

週五 4月 11, 2008 4:08 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載