Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 5月 14, 2024 5:55 pm

發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 古天樂見Jessica C.硬晒軚(附圖)1/2/2010 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 古天樂見Jessica C.硬晒軚(附圖)1/2/2010
【on.cc專訊】 古天樂出席體育用品店活動,獲大會送贈Mini Cooper系列單車,單車黐有水晶,問古仔可會不捨得用?他笑說:「都會踩,但驚畀人打劫囉!」古仔被安排站在Jessica C.、沈卓盈、Rosemary及林莉等中間,表現甚為尷尬,不時擔天望地。
圖檔

最後由 may 於 週一 2月 01, 2010 8:59 pm 編輯,總共編輯了 2 次。

週一 2月 01, 2010 5:45 pm
個人資料

引用回覆
阿may,你返来喇,今天开唔开心啊 :twisted:

週一 2月 01, 2010 5:51 pm
個人資料
頭像

引用回覆

當然開心啦 :lol:

週一 2月 01, 2010 5:54 pm
個人資料

引用回覆
CJ樂茜茜 寫:

开心就同我哋一起分享喇,哈哈哈 :lol:

週一 2月 01, 2010 6:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
CJ樂茜茜 寫:

我要去吃D東西先 :oops:

週一 2月 01, 2010 6:03 pm
個人資料

引用回覆
CJ樂茜茜 寫:
may 寫:
CJ樂茜茜 寫:

快D去。。。。。。。。。。

快D返来 :lol: :lol: 8)

週一 2月 01, 2010 6:07 pm
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
CJ樂茜茜 寫:
may 寫:
CJ樂茜茜 寫:

快D去。。。。。。。。。。

快D返来 :lol: :lol: 8)

ok :twisted:

週一 2月 01, 2010 6:08 pm
個人資料

引用回覆

週一 2月 01, 2010 7:05 pm
個人資料
頭像

引用回覆
圖檔

週一 2月 01, 2010 9:05 pm
個人資料
頭像

引用回覆
喜歡DV穿這件休閑裝,真好看!

週一 2月 01, 2010 9:23 pm
個人資料
頭像

引用回覆
原來DV除在外套行show的
圖檔

哇WOW哩件白白淨衛衣真系得喎好醒神呀YEAH!
哇大佬原來有架MINI COOPER单車之前我都有響LCX睇過呀今次重要有埋水晶哇哇你就好喇哈哈哈~
靚仔醒張相黎睇下有石系典樣得吾得先HEHE^0^

週一 2月 01, 2010 9:44 pm
個人資料

引用回覆

圖檔

圖檔

週一 2月 01, 2010 9:49 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 古天樂見Jessica C.硬晒軚(附圖)1/2/2010
如果DV驚俾人打劫, 不如送架單車俾我啦,
我剛剛都想買架單車keep fit, 咁我可以慳番啲, hehe :twisted: ~

啲model 著到咁sexy, DV梗係擔天望地啦,
正所謂「非禮勿視」嘛, 俾人影到佢 xx 咪屎 :lol: ~

may 寫:
【on.cc專訊】 古天樂出席體育用品店活動,獲大會送贈Mini Cooper系列單車,單車黐有水晶,問古仔可會不捨得用?他笑說:「都會踩,但驚畀人打劫囉!」古仔被安排站在Jessica C.、沈卓盈、Rosemary及林莉等中間,表現甚為尷尬,不時擔天望地。
PC 寫:
圖檔

週一 2月 01, 2010 11:55 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 古天樂見Jessica C.硬晒軚(附圖)1/2/2010
櫻木花道 寫:
我剛剛都想買架單車keep fit, 咁我可以慳番啲, hehe :twisted: ~

正所謂「非禮勿視」嘛, 俾人影到佢 xx 咪屎 :lol: ~

櫻木花道呀藍色字好難睇呀 :roll:

週二 2月 02, 2010 12:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
阿穎 寫:
櫻木花道 寫:

櫻木花道呀藍色字好難睇呀 :roll:

係咩? 不過我慣咗係用藍色o架喎 :roll: ~

週二 2月 02, 2010 12:51 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載